Ehta jäsen puujalan sijaan

Piraattipuolue voi saada kauan ansaitsemansa medianäkyvyyden kasvattamalla jäsenmääränsä Perussuomalaisten jäsenmäärää suuremmaksi. Piraattipuolueella on tällä hetkellä noin 3500 jäsentä.

Pari viikkoa sitten Perussuomalaisilla oli  noin 5000 jäsentä. Vihreillä on noin 4600 jäsentä. Osoita sympatiasi Piraattipuolueen yritykselle avata Suomen julkishallinon suljetut ovet, tee meemi, soita, laula, räppää, kuvaa, piirrä, keksi uusia keinoja kertoa ihmisille miten tärkeää tämän jäsenhakemuksen allekirjoittaminen on juuri nyt. Meillä on reilut kaksi viikkoa aikaa – ennakkoäänestys alkaa jo ensi viikolla. Meillä on realistinen mahdollisuus saada Piraattipuolue kaikkiin mahdollisiin lööppeihin!

Piraattipuolueen jäsenhakemus on ilmainen ja Piraatit sallivat jäsenikseen kaikkien muidenkin puolueiden jäsenet. Jäsenhakemus on ehdottoman luottamuksellinen. Se on yksi yksityisyyden eduista. Meistä rehelliselläkin saa olla salattavaa. Julkishallinnosta Piraattipuolue sen sijaan haluaa tietää kaiken.

Tieto on valtaa ja valta kuuluu kansalle!

7 Replies to “Ehta jäsen puujalan sijaan”

 1. Oletko kokoomuksen agentti. Vain valtapuolueiden agentit ja agitaattorit haluaa kohdentaa huomion pois ongelmasta (eli valtapuolueista) kohti puolueita jotka ovat uhka valtapuolueille. Sinä nyt joko mustamaalaat piraatteja tahalteen olemaan agitaattoripuolue tai paljastat että ainakin sinä toimit niin. Jos toimit nyt vaan siksi koska “tää tuntuu hyvältä” niin olet ehkä politiikassa kokematon.

  Mikset halua isompaa jäsenmäärää ku SDP tai kokoomus tai keskusta. Ne tän maan tähä jamaa on pistäny. Mutta ei, perussuomalaiset onkin se syyllinen?

  Nyt meni jotain ohi. Onneksi Perussuomalaiset ei oo alentunu tämmösiin tempauksiin. He sen sijaan syyttää oikeita syyllisiä.

 2. Joo en ole Kokoomuksen agentti.

  Minusta ei ole mitään vikaa yrittää saada Piraattipuolueelle lisää jäseniä, jos se mahdollistaisi lööppeihin pääsyn. Syy, miks haluan että Piraattipuolue ohittaa juuri Perussuomalaiset, on se, että heillä ei ole kuin korkeintaan 2000 jäsentä enemmän kuin meillä. He ovat kuitenkin nousseet yhdeksi kommentoiduimmaksi puolueeksi näissä vaaleissa, joten juuri heidän ohittamisensa takaisi lööpit.

  Perussuomalaisten kanssa en tosin ole samaa mieltä kuin kahdesta asiasta:
  EUn pankkitakauksista kieltäytymisestä ja pakkoruotsin poistamisesta.

  Olen siis itse Piraattipuolueen kansanedustajaehdokas Helsingissä.

 3. Ei se jäsenmäärä vaikuta mihinkään vaikka saisitte 10,000 kannattajaa.

  Media ja äänestäjät kuitenkin sen verran lukevat rivien välistä, että tämäkin on ns. “nettiaktivistien” järjestämä tempaus.

  Kaikissa vaalipiireissä ei edes voi äänestää piraatteja. Kannattajamäärä ei sinällään ole tae mistään.

  Persut saavat ~15-20% äänistä vaikka heillä olisi vain 5000 rekisteröitynyttä puoluejäsentä. Piraatit saavat ~0.2-0-5% (saman verran kuin SKP) vaikka jäseniä olisi 8,000.

  1. Tuossa olet väärässä “Pekka”. Perussuomalaiset ovat kasvattaneet jäsenmääräänsä “räjähdysmäisesti” joten voit kuvitella miten uutiskynnys ylittyy helposti Piraattipuolueen päästessä Perussuomalaisten ohi.

   Toki, jos olet jäsen, voit altistaa itseäsi myös Piraattipuolueen propagandalle sananvapauden, yksityisyyden ja puolesta. Niitä ollaan Suomessa ensi vaalikaudella taas kaventamassa ja jos Piraattipuolue ei ole näistä hyvissä ajoin tiedottamassa, niin saadaan taas lukea asiasta lehdistä jälkikäteen.

 4. Itsehän olen tosiaan äänestämässä piraattien ehdokasta; Kenties sinua. Parempien vaihtoehtojen loistaessa poissaolollaan.

  Arvelisin silti, että jäsenmäärän radikaalinen nousu kuitataan valtamediassa lähinnä huvittuneena muutamista syistä:

  1. Muilla puolueilla on vuotuinen jäsenmaksu joka vaihtelee 25 eurosta ~35 euroon. Piraateilla kynnys on laitettu erittäin matalaksi sillä maksua ei ole.

  2. Se nähdään pienen aktivistiryhmän masinoimana PR-operaationa, joka lieneekin tarkoituksena.

  Jos piraattien kaltainen pieni puolue saa esimerkiksi 2 kertaa enemmän rekisteröityneitä kannattajia kuin 2 suurinta puoluetta yhteensä, asiaan tullaan suhtautumaan melko välinpitämättömästi; “Taas jotain nuorten tempauksia”.

 5. Piraatit syövät perussuomalaisten ääniä, joten siitä syystä tuo dissaus ja perussuomalaisten piilomainostus.

  Piraateilta 3-6 on menossa läpi eduskuntaan. Marraskuun ennuste oli 2-4. Ei ole poissuljettua, että piraatit jakavat hallituksessa ministerin paikan jonkun toisen pienpuolueen kanssa.

 6. Se nyt on vaan niin, että jos Timo Soini ei pudota housujaan ennen vaalipäivää niin perussuomalaiset eivät mahda piraateille mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *