SUURMIELENOSOITUS 5.6.

Ajankohta: 5. kesäkuuta 2011 · 12:00 – 15:00

Paikka: Eduskuntatalon edusta

 

Tämä tapahtuma on ensisijaisesti SUURMIELENOSOITUS PANKKITUKIA VASTAAN! Rahan jakaminen Euroopan Unionille tulee loppua nykymuodossaan, koska nyt sitä syydetään konkurssikypsien maiden kautta yksityisille pankeille, hulppeiden korkojen kera!

Tänne sopii tulla myös vastustamaan nykyistä konsensuspolitiikkaa, jossa kansan antamaa ääntä tulee myös kunnioittaa. Nyt näin ei olla tehty! Kansa antaa valtansa poliitikoille LAINAKSI, eikä sillä mandaatilla tehdä lehmänkauppoja tai petetä äänestäjille annettuja lupauksia vallan kahmimiseksi puolueelle!

Suomen kansalaiset halusivat MUUTOSTA vallitsevaan politiikkaan. Kansalaisten mitta on kuitenkin nyt tullut täyteen ja kamelinselkä on katkennut. Hetken saimme nauttia uudesta toivosta tämän maan rakentamisessa, meille uskoteltiin että KANNATTAA ÄÄNESTÄÄ…

MUTTA MIKÄÄN EI SITTENKÄÄN MUUTTUNUT!

Tule mukaan osoittamaan mieltäsi jos koet että sinun ääntäsi ei olla kunnioitettu! Kansa kävi uurnilla täysin turhaan jos SAMA VANHA POLITIIKKA SAA JATKOA. Erityisesti pankkituille pitää panna piste ennen kuin on liian myöhäistä!

Kutsu ystäväsi alle sadan ihmisen erissä, sillä Facebook on vaikeuttanut ihmisten kutsumista tapahtumiin. Tervetuloa myös organisoimaan kyydityksiä ja muuta asiaan kuuluvaa.

Muistutetaan poliitikkoja, että äänestäminen ei ole ainoa keino muuttaa asioita tässä maassa!

***************

Tässä vielä tapahtuman Facebook-sivu.

Leave a comment

Your email address will not be published.

One thought on “SUURMIELENOSOITUS 5.6.”