Ehta jäsen puujalan sijaan

Piraattipuolue voi saada kauan ansaitsemansa medianäkyvyyden kasvattamalla jäsenmääränsä Perussuomalaisten jäsenmäärää suuremmaksi. Piraattipuolueella on tällä hetkellä noin 3500 jäsentä.

Pari viikkoa sitten Perussuomalaisilla oli  noin 5000 jäsentä. Vihreillä on noin 4600 jäsentä. Osoita sympatiasi Piraattipuolueen yritykselle avata Suomen julkishallinon suljetut ovet, tee meemi, soita, laula, räppää, kuvaa, piirrä, keksi uusia keinoja kertoa ihmisille miten tärkeää tämän jäsenhakemuksen allekirjoittaminen on juuri nyt. Meillä on reilut kaksi viikkoa aikaa – ennakkoäänestys alkaa jo ensi viikolla. Meillä on realistinen mahdollisuus saada Piraattipuolue kaikkiin mahdollisiin lööppeihin!

Piraattipuolueen jäsenhakemus on ilmainen ja Piraatit sallivat jäsenikseen kaikkien muidenkin puolueiden jäsenet. Jäsenhakemus on ehdottoman luottamuksellinen. Se on yksi yksityisyyden eduista. Meistä rehelliselläkin saa olla salattavaa. Julkishallinnosta Piraattipuolue sen sijaan haluaa tietää kaiken.

Tieto on valtaa ja valta kuuluu kansalle!

Leave a comment

Your email address will not be published.

7 thoughts on “Ehta jäsen puujalan sijaan”