Poliittista korrektiutta vai sananvapautta? Koittakaa nyt saatana päättää!

Tietoyhteiskuntapuolue ajoi pitkälti samoja asioita kuin Piraattipuolue. Piraattipuolue alkaa olemaan vihdoin enemmistölle tuttu, kun taas minä itsekin kuulin Tietoyhteiskuntapuolueesta vasta kun lehdessä luki että se ei saanut tarpeeksi kannatusta.

Negatiivinenkin julkisuus on julkisuutta, mikä on klisee, mutta sillä ON myös positiivisia vaikutuksia tässä vaiheessa, kun vaaliteltalla kampanjoidessa on käynyt ilmi, että puolet suomalaisista ei tiedä meidän olleen edes olemassa! Tässä vielä yksi klisee harkittavaksi: Kliseet ovat poikkeuksetta totta.

Minusta olemme tässä myös demonstroineet halveksuntaamme poliittista korrektiutta kohtaan, ja eduskuntapuolueiden anteeksipyytelevän nyökyttelyn kanssa alkaa aika monen hermot olemaan lopussa. Timo Soini on saanut näinkin paljon kannattajia vähässä ajassa – hän kun vaikuttaa sanovan asiat niinkuin ne todella ovat.

Piraattipuolue on alusta lähtien ollut yksimielinen siitä, että me emme halua tuoda tähän uuteen puolueeseen demokratiaa nakertavaa puoluekuria – puolustamme sananvapautta myös ehdokkaidemme kohdalla. Miltä me näyttäisimme jos me EMME näin tekisi?

Itse olen aivan varma että uskottavuutemme olisi silloin vieläkin kovemmalla koetuksella.

Nämä ovat Piraattipuolueen ensimmäiset vaalit ja olemme saaneet 127 kansanedustajaehdokasta mukaan, 7% 18-vuotiaista äänestäisi meitä, mikä pistää meidät samalle viivalle demarinuorten kanssa. Nuoret eivät onneksi ole vaatimassa poliittista korrektiutta niin hanakasti kuin nämä vanhat jäärät, joita näköjään tämänkin loanheitto-artikkelin kirjoittaja ja suurin osa kommentoijista edustaa.

Loanheiton kirjoittaja ja innokkaat komppaajat voisivatkin mennä itseensä ja miettiä että mitä helvettiä te oikein haluatte – poliittista korrektiutta vai sananvapautta? Molempia kun ei voi saada. Se on fakta.

Tässä oma, elämäni ensimmäinen tv-esiintyminen perjantaiaamulta:
http://areena.yle.fi/video/1302247170706

Pistin ihan puvun päälle ja ajoin partani poliittisen korrektiuden takia mutta sananvapaudesta en aio tinkiä. Pahoittelut niille pettyneille jotka luulivat että uusi puolue pääsisi hajuttomasti ja mauttomasti valtaan. Piraattipuolue tarvitsee jokaisen äänen vapaaehtoistoiminnan jatkamisen kannustimeksi. Kansanedustajan paikka olisi aivan mahtava juttu ja ainakin minä uskon, että Suomessa on paljon ihmisiä joita nykyinen poliittinen korrektius harmittaa suuresti.

Ikävä kyllä, suurin osa heistä on antamassa äänensä konservatiiviselle ja uskovaiselle Soinille ja hänen puolueelleen. Piraattipuolue on kuitenkin näiden vaalien todellinen protestipuolue ja ajaa todellista muutosta, ei taantuneisuutta. Me olemme myös Suomen arvoliberaalein puolue, vaikka Vihreät haluaisivat muuta uskotellakin, ja meillä on eniten tekniikan ehdokkaita kaikista puolueista. Vaaliohjelmamme ei ota kantaa yhtä moniin asioihin kuin perinteiset yleispuolueet, mutta ainakin meitä äänestämällä on varma että vaikuttaa asioihin, joihin nykyisillä eduskuntapuolueilla ei ole edes kantaa, saati sitten konsensusta!

Sananvapaus, julkisen päätöksenteon avoimuuden lisääminen, sekä yksityisyys ovat itselleni niin tärkeitä asioita, että jouduin osallistumaan politiikkaan uudessa puolueessa. Toivottavasti lukija voisi edes äänestää tekemämme työn tähden.

Yhdestä asiasta olen vuorenvarma. Muutosta tarvitaan maassa, jossa pääministerimme ajaa eliitin veronkiertoa entisestään helpottavaa lainsäädäntöä. Kataista ja eliitin etuja häpeilemättä ajavaa Kokoomusta ei tunnu pääomatuloverojen nostaminen pahemmin haittaavan – kukapa sellaisia muutenkaan maksaisi?

Leave a comment

Your email address will not be published.

One thought on “Poliittista korrektiutta vai sananvapautta? Koittakaa nyt saatana päättää!”