Olen ehdokkaana HESYn hallitukseen huhtikuun lopussa

Nimeni on Raoul Plommer. Olen syntynyt Skotlannissa 1978 ja muuttanut Suomeen yksivuotiaana, joten olen siis maahanmuuttaja! Asuin Suomessa lukioni päättymiseen asti jonka jälkeen muutin Edinburghiin opiskelemaan liiketaloustiedettä. Olin opiskeluaikanani vuoden työharjoittelussa Iso-Britannian suurimman sähköntuottajan leivissä kansainvälisen konsulttiosaston tiedonhakijana, samalla tehden mm. tutkimusta sähköntuotannon yksityistämisen kannattavuudesta. Opiskelujen jälkeen menin töihin Reutersille finanssianalyytikoksi.

Palattuani Suomeen, vietin 12kk armeijassa, jonka jälkeen olen ollut lähinnä taloushallinnollisissa tehtävissä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeilla. Samaan aikaan olen ollut Piraattipuolueen ja Effin aktiivina viimeisten kahdeksan vuoden ajan ja aikeissa jatkaa niissä tehtävissä yhä edelleen. Olen ollut molempien hallituksien jäsenenä, ja tällä hetkellä toimin Effin hallituksen jäsenenä ja Piraattipuolueen Helsingin piirihallituksen varapuheenjohtajana.

Katson olevani pätevä hallituksen jäseneksi taloushallinnollisen osaamiseni ja aiemman vapaaehtoisjärjestökokemukseni kautta. Aion käyttää päätöksenteossa vahvistettua tutkimustietoa ja pyrkiä 100% avoimeen toimintaan. Avoimuuden edistäminen olisi myös oma henkilökohtainen tavoitteeni hallituksessa.

Kenties konkreettisin eläinsuojelutekoni on tapahtunut lapsena, jolloin otin jalkansa loukanneen pikkulinnun hoidokikseni muutaman päivän ajaksi. Nykyään koen suojelevani eläimiä vastustamalla tehotuotantoa, sekä ostamalla lähes kaikki eläinperäiset tuotteet luomuna.

Minusta HESYn tulisi keskittyä ensisijaisesti kodittomien lemmikkien hoitamiseen ja uusien omistajien löytämiseen. Olen ollut HESYn jäsen noin kahden viikon ajan ja koen silti pystyväni parempiin, ihmisiä ja eläimiä hyödyttäviin päätöksiin, kuin HESYn nykyisen hallituksen jäsenet.

Leave a comment

Your email address will not be published.