Piraattien puoluerekisterihakemus on kohta valmis!

tumblr_mvrlg5asCA1slaid4o1_1280

Piraattipuolueen puoluerekisterihakemukseen liitettävien luettelokorttien, eli tuttavallisemmin mutta harhaanjohtavammin “kannatuskorttien” kerääminen on edennyt viimeiseen vaiheeseen ennen hakemuksen lähettämistä oikeusministeriöön tarkastettavaksi.

Puolue on tänä viikonloppuna ylittänyt 4000 kortin rajapyykin komeasti, ja meillä on vielä noin 10 viikkoa aikaa kerätä nuo puuttuvat ~750 korttia. Niitä onkin viimeisen viikon aikana alkanut tulemaan vihdoin enemmissä määrin takaisin päin myös postitse.

Vaikka puolueen aktiivit tulevat kortit kasaan saamaankin, se on kuitenkin kovaa työtä, varsinkin tässä vielä tukevasti talvisessa säässä. Mielestäni olisikin parasta, että loputkin Piraattipuolueen jäsenet nyt aktivoituisivat lähettämään kannatuskortin ja siten kertomaan 1) aktiiveille, että meillä on taistelutahtoa uhkuva jäsenistö 2) muiden puolueiden jäsenille, että meillä on toimiva ja aktiivinen puolueorganisaatio.

Näin aktiiveilla olisi huomattavasti enemmän aikaa tehdä vaikuttavampaa politiikkaa ja tutkimusta, eikä tarvitsisi käydä suurinpiirtein kahta kertaa viikossa maanittelemassa nimikirjoituksia tuntemattomilta ihmisiltä loskasateessa. Siihen kun kuluu yllättävän paljon energiaa.

Piraattipuolueelta on myös tilattu näitä kortteja n. 10 paketeissa vastauskuorineen, postimerkkeineen kaikkineen yli 2100 kpl, joten jos saisimme edes kolmasosan näistä takaisin, saisimme urakkamme vihdoin valmiiksi. Muuten kortit ovat kuitenkin kohta kasassa ja ihmisille jää näitä kortteja pyörimään sinne kotosalle ihan turhaan. Jos ihmisillä on kortteja jo valmiiksi jokunen kasassa, muttei ole kaikkia kymmentä ehtinyt allekirjoituttamaan, niin ne täytetyt kannattaa lähettää takaisin jo nyt.

Mitä nopeammin saamme puuttuvat kortit kasaan, sitä nopeammin aktiivimme pääsevät tekemään niitä vaikuttavia, konkreettisia asioita kannatuksemme kasvattamiseksi, sekä suomalaisten ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin puolustamiseksi. Töitä nimittäin riittää, eikä ihmisten allekirjoitusten kerjuu kadulla ole siitä hyödyllisimmästä päästä.

Leave a comment

Your email address will not be published.