Arvostelen kapitalismia ja käyn kaupassa

Tämä on kyllä jotenkin surullisen näköalaton vuodatus siitä, miten kukaan kapitalistista pyramidihuijausta arvosteleva ei muka saisi käyttää rahaa – kyllähän sitä pitäisi jokainen arvostelija metsään asumaan lähettää. Ja jos ei lähde kaarnaa syömään, niin ainakin töitä pitäisi tehdä ilmaiseksi!

Hyvä esimerkki siitä, miten KOKOOMUS tekee täysin päinvastoin kuin messuaa: yksilönvapauksien vieminen ihmisiltä. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten vapauksista puhuva puolue VALEHTELEE suoraan päin näköä!

Näissä vaaleissa ihmiset alkavat vihdoin huomaamaan miten Kokoomus toimii täysin viestinsä hengen vastaisesti: Lex Nokia, sensuurilaki, vartijoiden oikeuksien lisääminen, uusi pakkokeinolakipaketti, mediamaksu jne ovat ERITTÄIN tuoreessa muistissa!

Porvarit naureskelivat kovaan ääneen kun vasemmisto ilmoitti jättävänsä TV-kampanjoinnin lähes kokonaan pois, että tässä sitä nyt on annettu parlamentti ihan tarjottimella, mutta uskon vankasti että Kokoomus on näiden vaalien suurin luuseripuolue. Kohtahan se nähdään. Kokoomus ei ole ollut isänmaallinen puolue enää pitkään aikaan ja nyt se ei osaa enää rahaakaan käyttää – jakavat veronmaksajien rahoja maille, jotka ovat hölmöyksissään ottaneet rahaa yksityisiltä pankeilta yhä suurempaa korkoa vastaan kunnes käry kävi.

Minä en itse asiassa vieläkään ymmärrä, miksi Kreikka on joutunut maksamaan aina vain suurempaa korkoa lainasta, jonka antamisesta ei ole ollut näille enimmäkseen ranskalaisille ja saksalaisille pankeille mitään riskiä? Kreikkahan romahti viime vuoden alussa siksi, että alettiin VIHDOINKIN puhumaan yksityisille pankeille siirrettävästä riskistä! Sitä ei kuitenkaan ole edelleenkään olemassa eikä EUn veronmaksajien niskoilta saada tätä aina vain suurempaa, nolla-riskillä pelaavien pankkiirien luomaa keinotekoista taakkaa pois, ennen kuin pankit pakotetaan ottamaan vastuuta valtioille antamistaan lainoista.

Minä asun yhdessä Suomen kalleimmista kaupunginosista ja aion silti myös JATKAA nykyisen talousjärjestelmän räikeiden epäkohtien arvostelemista. En ole metsään täältä muuttamassa, ainakaan vielä! Rahaa en aio ihmisiltä huijata jatkossakaan, toisin kuin Kokoomuksen talousrikolliset, joita on nytkin aivan liian pitkä lista ehdokkaina. Arvaatteko mikä puolue muuten leikkasi tällä kaudella talousrikoksien tutkinnalta budjetin?

Leave a comment

Your email address will not be published.